Scooter Yamaha: Yamaha Move

Troba les millors ofertes i els millors descomptes de scooter Yamaha a Manresa.

Totes les nostres scooters

Sport Scooter

Urban Mobility

Comprar una moto Yamaha a Manresa

Les motos d’aquesta marca japonesa són sinònim de qualitat i potència: just el que necessites per a centrar-te únicament en gaudir de la sensació de velocitat i llibertat d’aquestes motocicletes.

Si estàs pensant a comprar una moto Yamaha a Manresa, estarem encantats d’assessorar-te dels models i prestacions en el nostre concessionari Motonord.

La varietat de models i cilindrades d’aquesta marca és molt amplia.

Actualment les motos Yamaha més venudes són les scooters i les motocicletes de 125 cc per la seva boníssima relació qualitat-preu.

Aquestes, a més a més de prestacions molt funcionals, tenen el marcat caràcter de competició que identifica a aquesta marca.

Des dels anys 70 Yamaha despunta d’entre els seus competidors per crear motos de competició potents i lleugeres per als conductors amants de la velocitat.

Avui dia aquest caràcter esportiu persisteix a Yamaha, d’aquí que els models de scooter esportives urbanes de 50 cc i 125 cc siguin tan populars.

A Motonord som el concessionari líder en distribució de motos Yamaha per a la zona de Manresa, Vic, Torelló, Igualada, Solsona, Navarcles i els voltants.

Els nostres professionals són experts en aquesta marca i poden donar-te tota la informació per comprar la moto Yamaha que tinguis al cap, o bé assessorar-te sobre el model més convenient per al teu cas.

Les possibilitats són infinites i amb les nostres ofertes i descomptes per a comprar scooters o motos de 125 cc de Yamaha, ho tens més fàcil que mai.

Scooters Yamaha en oferta

Vols comprar scooters Yamaha en oferta a Manresa o voltants? En aquest cas t’alegrarà saber que ja estàs en el lloc indicat.

A Motonord tenim una gran varietat de models de motos Yamaha llestes per a trobar al seu propietari. Per això, el nostre concessionari ofereix els preus més baixos i el finançament més flexible.

Escull entre un finançament total o parcial i comença a gaudir de la moto que vulguis cada dia. El teu pressupost no serà el factor decisiu per comprar una moto Yamaha perquè, a més de les immillorables ofertes i descomptes del nostre concessionari a Manresa, pots finançar el 100% de l’import.

Així la sensació de llibertat de tenir una motocicleta comença des del mateix moment de la compra. Tal com ha de ser.

A Motonord el nostre catàleg de scooters Yamaha en oferta és ampli, i pot adaptar-se als gustos i necessitats de qualsevol persona.

Els models s’agrupen en les següents categories: Scooter 50cc, Scooter Sport i les funcionals Scooter Urban Mobility.

Aquí pots trobar alguns dels models més populars de la marca, com la imponent scooter XMAX, la motocicleta Tricity 125 de tres rodes o scooters de 50cc com la Aerox 4 de Yamaha, reina de les scooters.

Probablement ja tens més que clar quin és el model perfecte per a tu, o bé perquè t’agrada o perquè necessites una scooter d’aquest tipus.

En qualsevol cas, podem oferir-te tota la informació sobre qualsevol scooter de la marca en el nostre concessionari oficial Yamaha a Manresa.

XMAX 125, la Yamaha més demandada

La scooter XMAX 125 pertany a la categoria de Scooter Sport de Yamaha, i no ens estranya si mirem l’interior del seu xassís.

Aquesta imponent scooter és la millor alternativa al transport públic o al cotxe.

El seu aspecte elegant amaga unes altes prestacions esportives que la converteixen en la fusió perfecta entre practicitat, classe i prestacions.

Sens dubte, és el model perfecte per a tots aquells que busquen moure’s per la ciutat amb estil i sense temps que perdre.

La scooter XMAX 125 cc de Yamaha es pot comprar amb la seva carrosseria compacta amb disseny XMAX, o amb altres dos acabats prèmium que aconsegueixen il·luminar a tot el que les veu de prop:

  • XMAX 125 Tech MAX: Aquest model llueix un modern acabat a la seva carrosseria aerodinàmica Tech Kamo. Una barreja de colors i detalls propis de l’alta gamma d’aquestes motocicletes.
  • XMAX 125 IRON MAX: La carrosseria d’aquesta scooter mostra els acabats Sword Grey. Unes línies més lleugeres i suaus que doten d’una elegància extra a aquest model de Yamaha on el negre brilla més que mai.
En totes les seves diferents versions, l’interior de la XMAX 125 aconsegueix destacar davant de qualsevol altra scooter de la mateixa cilindrada. Això ho aconsegueix gràcies al seu motor monocilíndric de 4 temps refrigerat per líquid, control de tracció posterior i forquilla frontal per absorbir millor els desnivells i sots.

Aquestes motocicletes Yamaha de 125 cc són perfectes per a qualsevol amant de les scooters, per això és un dels models més desitjats i venuts en el nostre concessionari Yamaha a Manresa. I tu, quant fa que desitges ser un d’aquests compradors?

Les ofertes s'acaben!

DIES
HORES
MINUTS
SEGONS

Consulta'ns els teus dubtes

Informa’t sense cap tipus de compromís!